dinsdag 23 juli 2013

Zomer en facebook give-away

Eigenlijk is het veel te warm om bij de computer te zitten, maar voor mij is het eigenlijk wel prettig. Mijn longen en deze temperaturen zijn niet echt een goede combinatie te noemen, en vandaar dat ik voornamelijk binnen te vinden ben, bij een ventilator. Gelukkig heb ik nog wel wat energie om af en toe te werken aan een popje dus dat probeer ik dan ook te doen.

Een paar weken geleden werd kreeg ik de opdracht om een mevrouw wat vilt figuren en een kraamcadeautje te maken.
Ook haakte ik deze twee potjes met vrolijke bloemen.
Met vriendin Sandra van  the art of healing ben ik momenteel in gesprek om in haar nieuwe praktijk te starten met workshops. Waarschijnlijk starten we in oktober op de maandagochtend. Meer informatie hierover volgt snel. 


Ik wil iedereen graag nog even laten weten dat vanaf heden het ook mogelijk is om een cadeaubon bij mij aan te schaffen. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje poppenwinkel.                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Op facebook heb ik alweer heel wat volgers en omdat de 200 in zicht komt heb ik een give-away op facebook georganiseerd. Je kunt een cadeaubon van €10,- winnen als je mijn pagina en het desbetreffende bericht leuk vind en deelt. De winnaar maak ik bekend zodra de 200ste volger zich heeft aangediend. https://www.facebook.com/Evelynspoppen Nog even als laatste, want ik zou toch bijna vergeten zijn om te vertellen dat ik een kaardemolen heb weten te bemachtigen! En dat terwijl ik er zo ontzettend blij mee ben! Voor iedereen die met mij heeft meegezocht, bedankt daarvoor! Enne dit is ´m danLiefs Evelyn

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kraamkadootje! Lentedansje blijft altijd leuk he?! Voor de verandering eens een andere bloem daarbij. Heb je nog veel profijt gehad van je kaardemolen?

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn