zondag 30 juni 2013

Bloglovin

Nee, niet schrikken, mijn site gaat niet verhuizen of opgeheven worden. dit is puur voor de mensen die mijn en/of meerdere blogs volgen via blogger (reader/leeslijst). Dit schijnt vanaf morgen (1 juli) niet meer mogelijk te zijn op de ouder manier. Maar de oplossing hiervoor is Bloglovin. Ik 'moet' mijn blog dus claimen (tja klinkt een beetje vreemd, maar goed, ik ga ervan uit dat het goedkomt) en daarvoor dus onder andere dit berichtje. Voor mensen die er een beetje moeite mee hebben, hier een filmpje met een uitleg (in het nederlands) http://www.youtube.com/watch?v=9ppi-qxZy4s

Follow my blog with Bloglovin

Binnenkort (hoop ik) toch echt weer een gewoon blogbericht met foto's van al mijn creaties van afgelopen tijd, want al is het hier wat stil, ik ben hard aan het werk :)

Liefs Evelyn

2 opmerkingen:

 1. pfff waarom moet dat allemaal nu zo , maar ik ga er mee aan de slag bedankt voor de link naar het filmpje zo wordt ik al wat wijzer.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik snap het ook niet hoor, het zou toch veel makkelijker moeten kunnen. En ik vraag me ondertussen af of het allemaal wel klopt, naast dat ik geen mail heb ontvangen van blogger/google hierover, kan ik ook nog steeds al mijn blogs volgen via de leeslijst, dus beetje vreemd...
   Liefs Evelyn

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn