Workshop en cursus

Mijn grote passie wil ik graag delen met iedereen die dat wil leren. Je kunt bij mij verschillende workshops volgen. Hieronder staan een aantal voorbeelden, maar er is veel mogelijk. Schroom dus niet om contact op te nemen als je speciale wensen hebt!


Hoesje voor notitieboek natvilten

We maken voor een notitieboekje van A5 formaat een mooie hoes van merino-wol met eventuele toevoegingen van verschillende vezels. De kosten bedragen €29,50. Uiteraard is dat inclusief alle materialen en tussendoor wat drinken en wat lekkers. Helaas kunnen we de hoes door de droogtijd niet in 1 keer afmaken, maar je krijgt een uitleg/beschrijving mee hoe je de hoes thuis af kan maken. 
Opgeven kan hier

  
Winterse workshop
Dit is een beginners workshop, maar ook zeker leuk voor mensen met al wat meer ervaring. Je gaat naar huis met een tafereeltje dat af is. De kosten bedragen €22,50. Dat is inclusief alle materialen en tussendoor koffie/thee en wat lekkers..

Meer informatie en opgeven kan hierWil je ook graag leren hoe je een seizoenstafelfiguur of pop maakt neem dan contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Leer niet alleen een popje maken, maar je eigen creativiteit erin te leggen!

Alles is mogelijk, geen minimaal aantal deelnemers. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn