donderdag 6 december 2012

Kerst cadeautje... (give-away)!

Zoals beloofd de give-away. Ik wilde het eigenlijk al gisteren doen, onder het motto van 'Gelukkig Sinter Kerst en Nieuw' (voor mensen wie dit niets zegt, het is een uiting in een reclame voor telefonie etc. Alle Nederlandse feestdagen bij elkaar), maar helaas ging de dag sneller dan ik. Maar goed, vandaag dus de give-away. Het is het boekje 'Poppen'  geschreven door Sunnhild Reinckens. Dit boekje kreeg ik een tijdje terug van iemand die hier in Hillegom een handwerkwinkeltje heeft gehad. Het winkeltje bestaat helaas niet meer en de eigenaresse heeft groot uitverkoop gehouden en een aantal boekjes die al wat ouder waren weg gegeven. Ik mocht dit boekje hebben, maar ik heb al een exemplaar en bedacht me toen dat het misschien wel heel leuk is voor een give-away. Het boekje is dan ook niet nieuw, de bovenkant is iets omgekruld  maar kan nog prima gelezen en gebruikt worden.


Wil je kans maken op dit boek, dan mag je hieronder een berichtje achterlaten. Wel moet je volger zijn van mijn blog. Een linkje/berichtje hierover op je eigen blog zou ik leuk vinden, maar is geen verplichting. Je kan mee doen t/m 23 december. De uitslag maak ik met de kerst bekend!

Binnenkort weer een berichtje met foto's van mijn nieuwste creaties. Ik ben druk bezig met de wortelkindjes en moeder aarde van atelier Pippilotta, een erg lief tafereeltje! Suzan (van atelier pippilotta) heeft trouwens een hele leuke actie die zeker de moeite waard is, voor meer informatie kijk op haar website! Ik wens iedereen alvast een fijn weekend toe en wees voorzichtig met de (verwachtte) sneeuw!

Liefs Evelyn
10 opmerkingen:

 1. Hoi Evelyn, ik was al volger maar jeetje wat zou ik dat boekje graag winnen, ik zie vaker deze poppen voorbij komen en ik vind ze zo ontzettend lief.

  Veel Liefs

  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee aan je give away. Ik heb al heel wat seizoentafelboekjes verzameld maar deze heb ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Read your blog and facebook page, Evelyn, and try to make similar dolls for my daughters too:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk. Ik doe graag mee.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou ik doe ook graag mee volger ben ik al en een linkje pfff ga ik proberen of dat lukt.
  groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!!! Ik doe graag mee!! Volger ben ik al een tijdje!!! Ik zzal zo gelijk even een linkje plaatsten!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk zeg, Ik doe graag mee.
  En ook jij een fijn Sinter-Kerst en Nieuw Feest.

  Gr Nancy.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat maak je een prachtige dingen!
  Ik ben gelijk volger van je blog geworden en ik doe ook graag mee aan je give-away.
  Ik zet een link op mijn blog. (waar je trouwens elke week een kleine give-away kunt winnen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou wel mee willen doen met de give-away maar weet niets van blog enzo en niet bezig met al die dingen.
  Ik ga wel jou site onder mijn favorieten plaatsen, dat weet ik al wel hoe dat moet.

  Groetjes, Menke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn