zondag 18 november 2012

Welkom Sinterklaas en Pieten!
Gisteren was het dan eindelijk weer zover. De dag dat Sinterklaas met zijn Pieten is aangekomen in ons kikkerlandje. Natuurlijk heb ik op tv de intocht gekeken en ook hier staan ondertussen wat Pietjes bij de Sint die ik al eerder maakte. Het ontwerp van de Pietjes komt van atelier Sari. De pietjes zijn ongeveer 12 cm. lang en hebben houten voetjes waardoor ze redelijk goed blijven staan.
Het pakketje van deze piet (want het was er eerst maar 1, ik vond het alleen zo zielig maar 1 piet, en een leuk pakketje om er mee van te maken, dus nu zijn het er 3) heb ik gekocht op de Kreadoe beurs waar ik gezellig met mijn goede vriendin Jacqueline (van people decorations) naar toe ben geweest. Het was dan ook weer een super gezellige dag die weer veel inspiratie heeft opgeleverd. Natuurlijk heb ook  ik weer (te) veel gekocht.

Een aantal dingen had ik al van te voren bedacht (en sommige ook al vooruit besteld), nieuwe (quilt) naalden (die vind ik erg prettig werken), rammeldoosjes, garen, pijpenragers, verfstof voor het verven van vilt. Ook het pakketje van 'Rolling reindeer' van atelier Tintangel kon ik echt niet laten liggen! Bij atelier Sari kregen de klanten die aan een bepaald bedrag kwamen ook een pakketje cadeau, de 'paddestoelknijper', ook een leuk pakketje en om het zomaar te krijgen is helemaal erg leuk natuurlijk! Ook heb ik een paar prachtige bolletjes cotton 3 van phildar gekocht. Dit is zo'n heerlijk zachte katoen omdat er aloë vera in verwerkt is en daardoor heel geschikt om (onder andere) poppenkleertjes mee te breien en/of te haken.

Afgelopen week heb ik een hele leuke give-away gewonnen bij Ravelien. Twee prachtige roze stofjes, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee!

Dit was het weer voor nu. Nog even om het geheugen op te frissen aanstaande zaterdag ben ik te vinden op de kinderkleding en speelgoed beurs in Amstelveen, voor de volledige informatie, kijk even onder het kopje markten-en-braderieen, Wie weet tot ziens daar en anders tot de volgende blog!Liefs Evelyn


6 opmerkingen:

 1. Hé helemaal leuk, je hebt de pietjes gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn het toch hartstikke mooie Pietjes geworden!
  En gefeliciteerd met je gewonnen Give Away, ik gun je ze van harte!
  Tot slot wens ik je veel succes met je nieuwe materialen om er weer iets moois van te maken!

  Lieve groet,
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien je Pietjes er lief uit zeg. Ook de kadootjes en de zak van Sint zien er mooi uit.
  En wat een lieve stofjes heb je gewonnen.
  Groetjes, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie pietjes heb je gemaakt en ik zie dat de stofjes goed zijn aangekomen, veel plezier ermee. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn