dinsdag 30 oktober 2012

Veel gebeurd!

Daar ben ik weer eens met een nieuw blogbericht. Er is een hoop gebeurt de afgelopen tijd. Als eerste is op 9 oktober mijn lieve zusje bevallen van haar tweede dochter genaamd Mink. Wederom een prachtig klein meisje waar we allemaal heel blij mee zijn! Voor haar maakte ik deze luiertaart met naamslinger in de kleuren van haar kamertje.


In september stond ik met een kraampje op de Kids Vintage Fair in Hillegom. 1 van mijn klanten van toen benaderde mij via een e-mail om me uit te nodigen voor een kinderkleding en speelgoed beurs in Amstelveen. Wat een eer, dus ja natuurlijk kom ik! De beurs is op 24 november dus sinterklaas tijd. Ik ben gelijk maar aan de slag gegaan, want wat is er nou aan zo zonder sinterklaas. Ik had het pakketje van de witte engel voor deze sinterklaas liggen, maar ik heb er het een en ander aan veranderd. Heel eerlijk gezegd was het een beetje vreemd beschreven en uiteindelijk heb ik gewoon maar gedaan wat ik het mooist vind. 


Meer informatie over deze beurs en andere geplande markten kun je vinden onder het kopje markten en braderieën.

Verder maakte ik nog deze twee schattige slapende konijntjes naar het ontwerp van Tintangel. En nu ben ik bezig met het maken van een babylijs voor een klein meisje, foto's volgen als ze klaar is.Een tijdje geleden kreeg ik een heel leuk mailtje, vanuit Portugal! Ana heeft mij de 'one lovely blog' award gegeven, wat een eer, zeker omdat ik al mijn blogs gewoon in het Nederlands schrijf (gelukkig hebben we de 'translate' knop, ik spreek best wel engels hoor, maar ik ben en blijf een Nederlander en deze taal beheers ik dan ook het best). Ik heb begrepen dat er bij deze award wat dingen 'horen', als eerste vertel 7 dingen over jezelf, dat ga ik hieronder dan ook doen en geef deze award door aan maximaal 15 mensen. Tja, dat vind ik altijd lastiger, sommige mensen houden er niet zo van, en wat ik bij mijn vorige award ook al vertelde, ik vind dat iedereen hem eigenlijk verdiend! Dus heb ik wat verzonnen om het anders te doen, iedereen die dat wilt mag  hieronder (bij 'comments') de website van de blogger(s) zetten van wie jij denkt dat hij/zij het verdiend! Ook is wat mij betreft iedereen vrij om deze award door te geven!

7 dingen die je misschien nog niet van mij weet:

*Mijn hart maakt altijd een klein sprongetje van blijdschap als ik in een handwerk/vilt/stoffen winkel kom.
*Ik wordt in deze winkels altijd erg hebberig en ik kan ondertussen zelf zowat een winkeltje beginnen.
*Ik wordt altijd erg blij als ik mijn doos met borduurgaren open, zo heerlijk al die kleurtjes.
*Mijn lievelingskleur is paars/lila, hoewel ik ook van vele andere kleuren vrolijk wordt!
*Ik heb sinds kort nieuw vrijwilligerswerk, in de kringloopwinkel van stichting 'Het huis van tante Trees'.
*Ik een hele lieve vriend heb, die beloofd heeft ooit ook een popje te gaan maken, namelijk Pierala (ik ben  
  heel benieuwd!)
*Naast dat hij zo ambitieus is denkt hij ook vaak met mij mee, en probeert dingen te verzinnen waardoor
  sommige 'handelingen van het poppen maken makkelijker worden. Zo lief!!


Tot de volgende blog maar weer!
Liefs Evelyn


8 opmerkingen:

 1. wat leuk allemaal en wat een leuke sinterklaas.
  Groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jouw nichtje en de One Lovely Blog Award!
  En wat een fantastische gouden tip van Serge! Dankjewel voor het delen.
  De luiertaart, het Sintje en de konijntjes zien er fantastisch uit.

  Ik wens je veel plezier en succes op de beurs en met je vrijwilligerswerk!

  Lieve groet,
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe nichtje. En die lijs wordt zeker voor haar.
  En wat een tip van die tyraps. Die worden hier nl. voor van alles gebruikt, maar voor poppen had ik ze zelf nog niet bedacht. Ik heb pas ook mijn vingers aardig opengehaald met dat draad. Kamrin heeft trouwens wel draad dat echt niet breekt.
  Gaat verder alles goed met je?
  Liefs, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Ieke! Nee, de lijs is voor een ander klein meisje (is een bestelling). Ja, ik moet zeggen dat ik Serge ook heel dankbaar ben, het scheelt een hoop gedoe zo! Ik heb nog een hele volle klos afbindgaren van de witte engel, doe ik al zo lang mee en het einde is nog steeds niet in zicht. Ook wel lekker natuurlijk, maar als het (bijna) op is ga ik zeker even de van Kamrin proberen!
   Het gaat hier redelijk, mag niet echt klagen, maar het is duidelijk herfst. Ik ben gelukkig niet echt ziek (geweest), maar voel wel dat er veel virusjes e.d. proberen mij ziek te krijgen. Ik hoop dat ik sterker blijf dit seizoen ;). Hoe is het met jou?

   Liefs Evelyn

   Verwijderen
 4. Wat een goeie tip van die tyrap. Want dat is eigenlijk de reden dat ik de poppen niet meer maak. Te veel krachten op mijn handen. Ik vond dat je een heel mooi gedicht hebt geschreven op Lupinekes blog. Het gaf mij ook veel troost nu ik afscheid van mijn lieve hond heb moeten nemen deze week. Ik ga je blog volgen en ik krijg in het voorjaar een eerste kleinkind, dus kan ik weer popjes gaan maken. Dank je wel. Merel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Merel, bedankt voor je lieve berichtje en welkom als volger! Wat fijn dat deze tip jou kan helpen om het poppen maken weer op te pakken, dat is erg leuk om te horen/lezen. Het gedichtje heb ik niet zelf geschreven hoor (helaas ben ik geen dichter), maar ook mij heeft dit gedicht veel steun gegeven toen mijn katje van bijna 2 jaar aan een zeer ernstige vorm van astma overleed. Sterkte met het verwerken van het verlies van je hond!!

   Liefs Evelyn

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn