donderdag 2 augustus 2012

www.evelynspoppen.nl

Het was weer even stil hier online, maar achter de schermen ben ik zeker wel druk bezig. Al jaren heb ik de wens om een 'echte website' te hebben, dus niet eentje van multiply, hyves of blogger, maar gewoon www.evelynspoppen.nl. Het lijkt me veel makkelijker voor mensen om mijn site op die manier te vinden, want al die extra dingen onthoudt lang niet iedereen. Ik heb dit steeds maar uitgesteld, het is duur om je eigen site te hebben, zeker omdat ik maar gewoon een hobbyist ben. Maar nu vond ik het toch tijd worden om dit eens uit te zoeken, en zowaar vallen de kosten mee, en ook het werk wat ik eraan heb viel mee. Ik heb namelijk mijn blogsitse kunnen koppelen aan mijn domeinnaam. Het was wel even uitzoeken allemaal, maar uiteindelijk is het dus gelukt!
Natuurlijk is een website alleen niets, dus gisteren ben ik ook gelijk aan het ontwerpen geslagen voor een passend visitekaartje. Poeh wat klinkt dat he ;) En ook die zijn ondertussen besteld, zo zijn ze geworden:


Naast al deze dingen ben ik uiteraard ook nog creatief geweest op het gebied van poppen en vilt, maar helaas nog geen foto's. Ik durf ook niet te beloven dat die er op korte termijn gaan komen, want helaas gaat het niet zo goed met mijn gezondheid. Mijn longen zijn de laatste maanden weer aardig achteruit gegaan, met als resultaat dat ik nu de komende 3 weken een flinke antibioticakuur via infuus heb. Gelukkig wel allemaal thuis, dus dat is wel fijn.

Voor nu laat ik het hier even bij. Hopelijk binnenkort weer leuke foto's van mijn werk!
Liefs Evelyn

9 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je deze stap hebt genomen. Ik zag daar ook tegen op kosten moeite. gelukkig helpt mijn man mij hier aan mee.

  Heel veel beterschap. Hoop dat het snel weer beter gaat.

  Gr Nancy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nancy!
   Dat is handig, een man die daar veel van af weet! Helaas zal mijn vriend me daarbij niet kunnen helpen, hij is weer handig in andere dingen, maar ach zo hebben we allemaal onze sterke punten ;)
   Jouw site is ook super mooi! Ik lees regelmatig met je mee!
   Liefs Evelyn

   Verwijderen
 2. Heee Eef,

  Zat een hoop oude sites uit mijn favorieten te bekijken en kwam zo ook bij een oude site van multiply van jou uit. En later op deze site.
  Ziet er echt helemaal gaaf uit. Wauw.

  Alles goed daar? Ik las dat je inmiddels in Hillegom woont. Cool.. Super blij voor je.

  Hier alles zijn gangetje.

  Roy zit nu al 2 jaar op De Albert Schweitzerschool.....

  Dave gaat straks naar het Ichthus.

  Liefs

  Maan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Maan!
   Wat leuk je hier tegen te komen! Dankjewel voor je compliment, moet zeggen dat ik ook wel tevreden ben zo over m'n site!
   Ik woon idd. nu ruim een jaar in Hillegom en dat bevalt goed!
   Ik had al in de krant gelezen dat Roy nu op de Albert Schweitzerschool zit, m'n moeder had het artikel aan me gegeven over het stoppen van de warme maaltijden (echt achterlijk!. Ik heb zelf ook daar op school gezeten en ja helaas weet ik hoe nodig het is, heel goed dat jullie actie voeren, ik hoop echt dat het wat op gaat leveren!
   En Dave al naar het Ichtus (ja ook daar heb ik op school gezeten hihi), jeetje wat gaat het snel!

   Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal!
   Liefs Evelyn

   Verwijderen
  2. Hi Evelyn,

   Ja idd belachelijk dat ze willen stoppen met de maaltijd daar. Maar gelukkig door de vele acties kunnen ze het nog 1 jaar vol gaan houden.

   Hee dat wist ik helemaal niet dat jij ook naar het Ichthus ben geweest. Grappig.

   Tja kleintjes worden groot.

   Ronald gaat naar het technisch college. Anouk gaat naar groep 7.

   Yordi naar groep 8 en Quinten naar groep 6 (net als Roy).

   Hoe is het met de gezondheid?

   Liefs

   Maan

   Verwijderen
 3. O wat leuk om zo'n stap te zetten, dapper hoor.
  Ik wil ook nog iets meer, maar weet nog niet goed wat :((
  Lekker handig he.
  Ik hou het in de gaten, verder wens ik je beterschap met je gezondheid,
  hoop dat het gauw wat beter gaat.
  Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Albértje! Ja dat gevoel herken ik wel, maar ach komt tijd komt raad, het heeft mij ook ruim 10 jaar gekost voor ik zover was. Dus voor jou komt het ook wel, gewoon lekker doorgaan met wat je leuk vind om te doen!!
   Liefs Evelyn

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettend mooi visitekaartje, echt mooi!!
  En nog veel beterschap, hou je taai meid!
  Liefs,
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn