vrijdag 29 juni 2012

En de winnaar is...

Vandaag is het dan zover, uit de reacties die achter zijn gelaten mag de winnaar worden gekozen. Ik heb pop gevraagd om me daarmee te helpen en dat wilde ze maar al te graag, want zo kon ze gelijk haar nieuwe kleertjes laten zien! (De kleertjes zijn door mijn moeder gebreid en ikzelf heb nog bijpassende schoentjes van vilt gemaakt)


Nou, daar gaan we dan, alle namen zijn op een papiertje geschreven en in een bakje gedaan.
Even husselenDeze wordt het


En het is


Gefeliciteerd Albèrtje! Wil je mij een e-mail sturen met je adresgegevens en eventueel je voorkeur voor kleur aangeven, dan komt de mini zeemeermin zo snel mogelijk naar je toe! Alle andere, helaas, deze keer hebben jullie niet gewonnen, maar wel bedankt voor jullie lieve berichtjes en het meedoen!

Liefs Evelyn

8 opmerkingen:

 1. Yes super verrassing.
  Heerlijk ik geniet nu al.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gebreide setje staat haar heel lief!!
  Liefs, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Albèrtje, je bent een bofferd! Gefeliciteerd! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd aan de winnar.
  En wat een superschattig setje heeft je pop aan.
  Erg leuk. In mijn favoriete kleur.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Evelyn,

  Ik koop mijn stofjes bijna altijd op de markt.

  Groetjes, Gonny

  Ps. ben benieuwd wat jij ervan gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gonny, helaas hier op de markt in Hillegom geen stofje te vinden. Ik ben in katwijk bij een leuk winkeltje geweest waar ik deze stofjes vond, hollandstofhuis heet het geloof ik, heeft meerdere locaties. Ik ben ook heel benieuwd wat ik er van ga maken haha ;) Zal denk ik nog wel even duren, ben momenteel niet echt in de 'mood' om veel na te denken, dus hou het even op simpel festoneren, oftewel viltprojecten.

   Liefs Evelyn

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn