maandag 4 juni 2012

Aan het werk ...

 
Hier is ze dan, de pop die ik heb gemaakt op de zondagworkshop van Ineke Gray. Het heeft even geduurd voordat ze wat kleertjes had, en ook nu is het nog niet meer dan een rompertje en een gebreid vestje. Maar zoals je kunt zien zijn we er druk mee bezig. Het rompertje is wit met een schattig roze stipje. En het gebreide vestje is licht roze. Het is voor het eerst dat ik een vestje heb gebreid, ik kwam nooit verder dan een sjaal of poppenpruikje. Maar met wat hulp van mijn moeder is het gelukt. Omdat oefening kunst baart ben ik gelijk maar verder gegaan met een tweede vestje. Deze wordt alleen wat langer. Verder zijn er nog plannen voor een jurkje en nachtjapon, maar ik ben nog niet zo bedreven met het maken van poppenkleertjes. Het gaat dus lang niet altijd zoals ik dat wil en ik ben blij dat ik mijn moeder af en toe om hulp kan vragen (zij heeft voorheen altijd alle poppenkleertjes gemaakt). 

Vandaag heb ik ook de projecten die ik nog niet op de foto had, maar eens gefotograveerd. Een paar heb ik hier rechts geplaatst. De andere foto's moeten nog even wachten, maar komen vanzelf een langs. In ieder geval is mijn 'fotoarchief' weer up-to-date.

Liefs Evelyn

9 opmerkingen:

 1. Hoi Evelyn,

  Wat ziet ze er schattig uit. Dat vestje is heel mooi. Heb je het patroontje gebruikt van de workshop? Dan wil ik het ook eens proberen.
  Liefs, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Evelyn,
  Wat heb je een prachtige pop gemaakt!! En haar kleertjes zijn ook al zo geweldig! En dan haar haartjes, echt super mooi, mijn complimenten!!!
  P.S.: Het is nog altijd ook mijn droom eens een pop naar Ineke's ontwerp te gaan maken. Maar eerst moet de verhuizing (en het opknappen van het huis) achter de rug zijn, zucht...
  Liefs,
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Margo! Ik mail je binnenkort weer even, hebben elkaar al veel te lang niet gesproken! Wat heerlijk voor je dat je eindelijk gaat verhuizen!! Succes met alles!! Liefs Evelyn

   Verwijderen
 3. P.S.: Volgens mij heb jij dezelfde tafel als ik, is het de eiken tafel van Ikea?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, nee dit is een tafel van teakhout. Maar verder wel veel ikea hier (bank, keuken en.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie pop! Leuk he, zo'n dag bij Ineke! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel Barbara! Ja zo'n dag is idd. erg leuk!
  Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige pop heb je gemaakt.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn