donderdag 31 mei 2012

Opruimen...

Soms moet je opruimen, sommige mensen vinden dit een heel vervelende klus, maar ik vind het altijd wel prettig. Vooral als ik klaar ben uiteraard, maar toch. Het geeft weer inzicht, ruimte en rust. Zoals je kunt zien heb ik dit keer mijn blog 'opgeruimd'. Ik vond het tijd voor een nieuwe opmaak en na mijn nieuwe start was het ook wel even nodig. Ik hoop dat het voor iedereen allemaal goed leesbaar is, zo niet, laat het mij zeker even weten, dan pas ik desgewenst wat aan.

Ook heb ik mijn hobbyspullen eens opgeruimd, nou ja een gedeelte daarvan dan. Ik heb een mega doos vol met pakketjes die ik in de loop van de tijd heb gekregen/gekocht. Een groot gedeelte vind ik erg leuk en ga ik zeker nog een keer (af) maken een wat kleiner gedeelte vind ik niet meer zo leuk, en daarom heb ik die pakketjes op marktplaats te koop aangeboden. Dit heb ik ook gedaan met materialen die ik niet gebruik of waar ik erg veel van heb. Zo komt er hopelijk ook wat meer ruimte in mijn hobbykast(en) vrij en wordt het weer wat overzichtelijker. Voor wie interesse heeft, neem gerust een kijkje http://verkopers.marktplaats.nl/5729020.

 Liefs Evelyn

1 opmerking:

  1. Hoi Evelyn, Ga je toch je weblog maar weer oppakken? Goed leesbaar hoor. En wat heb je een leuke foto gemaakt van je pop. Ze is echt een schatje. Liefs, Ieke

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn