maandag 28 februari 2011

Award

Lieve allemaal,

na lang nadenken heb ik besloten om de liebster award die ik van monique kreeg niet door ga geven. Dit heeft twee redenen, de eerste is eigenlijk heel simpel, degene wie ik hem wilde geven hebben de award al gekregen en de andere reden is dat iedereen hem eigenlijk verdiend! Bij deze wil ik dus iedereen die dit leest deze award geven!! Voor degene die dat willen jullie zijn vrij om hem weer verder doortegeven, de regels hierover staan in mijn vorige blog.
Liefs Evelyn

2 opmerkingen:

  1. Eigenlikjk heb je wel gelijk. Respect voor je dat je het zo doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Evelyn,

    Zeker heel leuk dat jij de workshop ook gaat doen. Ik heb nog nooit echt een cursus gevolgd om poppen te maken, dus ben ik benieuwd hoeveel techniek ik nog kan leren. Gezellig.
    Groetjes, Ieke

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn