woensdag 16 februari 2011

Award en meer

Wat een verrassing, ik kreeg zomaar deze award van Monique (http://gansje-monique.blogspot.com/). Dankjewel Monique, erg lief van je!!

Er zijn natuurlijk een aantal spelregels:
*Je maakt een verwijzing naar de blog en/of persoon die je de Award heeft gegeven
*Geef vervolgens de Award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs
*Laat een berichtje achter op deze blogs dat ze een Award gewonnen hebben.
*En het is de bedoeling dat er vooral aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo bekende blogs.

Ik moet nog even opzoek aan wie ik deze award ga doorgeven, maar dat komt goed, ik heb al een paar mensen in gedachten.

Ook moet ik hoognodig weer eens een bericht posten, want het is wel een hele lange tijd stil geweest van mijn kant. Niet dat ik stil zit hoor, nee, ik ben lekker met vanalles bezig en alle tegelijk, want dat verveelt niet ;). November en December zijn maanden die ik een beetje heb overgeslagen, gezondheid wilde aan alle kanten niet meewerken, paar dagen in het ziekenhuis gelegen, infuus met antibioticakuurtje en veel bed/bankrust. Gelukkig ben ik weer aardig opgeknapt en pak ik alles stukje bij beetje weer op.

24 november ben ik tante geworden, van een prachtig meisje Jip. Mijn zusje is 7 weken te vroeg bevallen, maar gelukkig bleek Jip een vechtertje te zijn en was ze met 3,5 week al thuis. Het gaat opzich redelijk goed met haar, alleen heeft ze last reflux (maagzuur, spugen). Dit heeft te maken met haar prematuurheid, 't is wel heel sneu om te zien hoe moeilijk zo'n kleintje het soms heeft, maar ze slaat zich er dapper doorheen; groeit als kool, lacht en als ze geen pijn heeft is het een heel tevreden kindje. Op 6 december werd ik weer tante, dit keer kreeg mijn schoonzus een dochter, Stephanie. Stephanie doet het ook heel goed, een heel aner kind als haar zus, erg leuk om te zien! Een flinke 'babyboom' hier dus, maar wel leuk hoor, ik ben gek op kinderen en ik mag ze lekker verwennen als tante zijnde :)!

Op creatief gebied heb ik een tijdje rustig aan gedaan, geen bestellingen aangenomen enzo. Maar ondertussen ben ik weer bezig met het
maken van een zandpop voor een fysiotherapeute, zij gaat deze pop gebruiken bij uitleg aan ouders van kinderen die zij onder behandeling heeft. Ook heb ik 2 poppen te reparatie hier liggen en heb ik een bestelling van 3 Bloeme's. Een voor mij nieuw ontwerp van Wollepop/ Anne-marijntje. Uiteraard heb ik het ontwerp iets aangepast aan mijn eigen wensen, en ik moet bekennen dat ik helemaal verliefd ben op dit schattige poppetje.
Ondertussen bedenk ik dat ik tijdens mijn bed/bankrust niethelemaals til heb gezeten, ik heb weer 2 bloemenkindjes van poppeniekje af, Margriet en boterbloem zijn nu ook af. Nog maar 2 popjes te gaan en dan heb ik de hele serie af.

Al met al nog genoeg te doen.
Volgende keer horen jullie weer mee!


Liefs Evelyn

2 opmerkingen:

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn