zondag 6 november 2022

 Lieve allemaal,

ik heb ondertussen wel laten zien dat ik slecht ben om mijn website up-to-date te houden (sorry!) Op mijn facebook pagina lukt dit ietsje beter (het is daar iets makkelijker om snel een foto te plaatsen). Dus ondanks dat het niet altijd hier te zien is ben ik echt nog actief in het maken van seizoentafelfiguren, knuffels en poppen. Mocht u contact met mij willen opnemen kan dit ook nog steeds via e-mail.

Gisteren was na een veel te lange tijd weer een markt. Wat was dat weer genieten! Met de hulp van mijn lieve moeder en als verrassing ook nog even van een lieve vriendin hebben we ontzettend veel leuke mensen mogen begroeten! Ik heb genoten van de fijne gesprekjes, verwonderde blikken en de geweldige complimenten! Die glimlach gaat de komende tijd niet meer van mij gezicht­čśü 


Liefs Evelyn­čĺť


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn