woensdag 27 maart 2013

Nog meer lente kriebels

En toen was het lente, nou ja, volgens de kalender dan, want het is nog wel erg koud overal! Maar de afgelopen dagen was de lucht hier stralend blauw en deed de zon goed haar best om ons te verwarmen. Hopelijk stijgt de temperatuur binnenkort ook en kunnen we eindelijk genieten van de lente.

Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik op de vrije school de toermalijn stond met een kraampje op de lente markt. Ook toen hadden we prachtig weer (op de temperatuur na). De kinderen van de klas waarin mijn kraam zich bevond hadden prachtige palmpaas stokken gemaakt die zorgde voor een mooie kleurige achtergrond! Helaas was mijn vriendin Jacqueline die me eigenlijk zou helpen die dag ziek, maar gelukkig kon mijn andere vriendin Nicole wel helpen, en ze heeft net als ik erg genoten! Dankjewel Nicole !!
Het was een gezellige dag, waarin ik weer veel mensen heb mogen ontmoeten en mee heb gesproken. Ik blijf het zo geweldig vinden om te zien hoe kinderen (en volwassenen) genieten van mijn creaties, dat blijft het mooiste compliment en daar zijn eigenlijk geen woorden voor nodig!Naast veel mensen gesproken te hebben, heb ik ook veel verkocht. De paastak op de foto was aan het einde van de dag leeg, en voor mezelf moe(s)t ik dus nog even aan de slag, want een lege paastak is ook zo saai!  De avond voor de markt maakte ik nog deze blauwe zeemeermin. Zo samen met de kleine zeemeerminnen en schelpenkindjes is het een heerlijk zomers tafereel!


Na deze leuke dag ben ik een paar daagjes op vakantie geweest naar disneyland, waar we heerlijk genoten hebben! Nu zijn we weer thuis en is het tijd om alle dagelijkse dingen weer op te pakken. Ik heb nog een lopende bestelling waar ik druk mee bezig ben, en daarna... ach we zien wel, zoals je op de foto's kunt zien ik verveel me nooit!

Ik wens iedereen zonnige paasdagen toe!
Liefs Evelyn

4 opmerkingen:

 1. Ziet er prachtig uit. echt heel erg mooi.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtgezicht, al je mooie zelfgemaakte spullen bij elkaar...
  Wat fijn dat je veel succes had met verkopen en dat je genoten hebt van je reisje.
  Nog veel plezier met je nieuwe projecten.
  Vrolijk Pasen!
  Lieve groet,
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Evelyn, everithing is so beautiful! I will tell you when I know the hotel's name, I'll go to Amsterdam in June.
  Happy Easter!
  Hugs from Portugal,

  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Evelyne,
  Wat had ik graag langs jouw kraampje gewandeld op die lentebeurs.
  Jij maakt alles waar ik ook van hou. Spijtig genoeg woon ik een beetje te ver om zo maar eens langs te lopen en daarom word ik je volger. Zo kan ik af en toe toch eens komen kijken wat je weer hebt gemaakt.
  Kom gerust ook eens bij kijken :
  annshomesweethome.blogspot.be
  Wie weet tot binnenkort.
  Groetjes,
  Ann
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn