dinsdag 31 augustus 2010

Knutselen voor het goede doel


Op de site van pippilotta zag ik een heel leuk nieuw patroon 'Knuffel Vaya' en wat bleek de opbrengst gaat volledig naar een goed doel. Voor mij dus een dubbele reden om het patroon te bestellen, ik kreeg het patroon binnen enkele minuten in mijn mailbox dus vanmiddag ben ik gelijk begonnen. Een leuk en makkelijk te maken popje, ik denk dat het een aanrader is voor alle poppenmakers!


Hoe het verder gaat, nou ik ben niet voorbarig geweest met mijn uitspraak geen beloftes te doen om regelmatig een nieuwe blog te plaatsen, ik weet niet wat dat is bij mij, maar goed, er is nu weer een verse ;)

Ik ben behoorlijk druk met het maken van popjes, poppen en knuffels. Als het allemaal goed gaat sta ik 18 september met een kraam op een braderie, dus druk bezig om een voorraadje te maken. Daarnaast kreeg ik begin augustus ook een bestelling voor een jongenslijs. De pop moest op zijn nieuwe eigenaar, Jase, gaan lijken, een hele leuke uitdaging die volgens mij best goed geslaagt is! En verder heb ik natuurlijk nog heel veel popjes e.d. op mijn lijstje staan, dus druk druk druk :)Mijn verjaardag is helaas niet helemaal verlopen zoals ik gehoopt had, op mijn verjaardag zelf kreeg ik een buikgriepje dus voelde ik me behoorlijk beroerd. Gelukkig heb ik het allemaal ingehaald het weekend daarop. Gezellig met vrienden en familie en lekker verwend met knutselspulletjes en geld om het te kopen, dus al met al toch een leuke verjaardag!

Tot zover weer even mijn blog, tot de volgende keer maar weer!
Liefs Evelyn

2 opmerkingen:

  1. Wat een schatje is je Vaya geworden en je jongens pop is echt fantastisch mooi!
    Groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Corina *glim glim* :)
    Liefs Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn