maandag 12 juli 2010

Mijn eerste blog

Nou daar gaan we dan, mijn eerste blog. Ik zal mezelf eerst eens netjes voorstellen, zo heb ik dat tenslotte geleerd van mijn ouders. Ik ben dus Evelyn, over een kleine maand (3-8) word ik 30. Een bijzondere leefijd vind ik. Vooral daar ik chronisch ziek (longziekte P.C.D.) ben en het niet altijd zeker is geweest of ik deze leeftijd ooit zou bereiken. Gelukkig lukt dit wel en gaat het de laatste tijd best goed met m'n gezondheid, een dip(je) op z'n tijd, maar ach, dat hoort er een beetje bij voor mij en het zorgt ervoor dat ik blijf genieten van alle positieve dingen om mijn heen.


Ik woon momenteel in IJmuiden, maar hoop nog dit jaar in te trekken bij mijn lieve vriend Serge in Hillegom. Hij is zijn huis grondig aan het verbouwen (lees alles (van muren tot alle bekabeling) eruit en opnieuw aanleggen) en als dit klaar is mag ik samen met mijn 2 katjes bij hem komen wonen. De verbouwing vorderd gestaag. Helaas is hulp krijgen tegenwoordig niet meer zo vanzelf sprekend en doet hij eigenlijk alles alleen, daarnaast werkt hij ook nog eens dik 40 uur per week dus duurt het allemaal wat langer. Hij is nu zo'n 2,5 jaar bezig en ik moet zeggen het lijkt nu hard te gaan. Vorige week heeft hij vloerverwarming aangelegd en we hebben besloten om in augustus de keuken te gaan bestellen, zodat hij in zijn volgende vakantie (in septemeber) de keuken kan gaan plaatsen. Heel spannend hoor, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat ik denk dat het echt heel mooi word!


Maar goed ik dwaal af, want ik was mijzelf aan het voorstellen en dit is meer een verbouwingsverslag ;) Ik heb dus ook 2 katten, Gizmo van 2 en Bollie-Wollie van 1 jaar. Gelukkig ben ik niet allergisch gebleken voor katten en heeft de longarts toestemming gegeven. Ik moet bekennen dat ik toch wel erg gek ben van mijn lieve kattenbeestjes en ik elke dag van ze geniet!


Op poppen gebied ben ik momenteel druk bezig met het maken van een wagenhanger op bestelling van mijn moeder. Mijn zusje is namelijk 14 weken zwanger van haar eerste kindje en ja daar horen cadeautjes bij van oma en uiteraard ook van mij als tante. Ikzelf heb al een cadeau voor haar klaar staan, de narrenkar van atelier wollepop, maar ik denk dat daar in de loop van de zwangerschap nog wel dingen bij gaan komen. Op z'n minst een tuttel, want dat vind ik een must voor ieder kind! Ook ben ik druk bezig voor mijn schoonzus, ook zij is zwanger (18 weken) van haar tweede kindje (haar eerste kindje Marisca (1 jaar)is mijn petekind). Dus genoeg kindjes in de buurt die ik kan verblijden met mijn creaties!


Zonet las ik op de log van atelier Keet dat ik de Give Away van juni heb gewonnen!! Wat een verrassing, zo leuk!! Ik krijg het pakketje van Mieke Stenders voor het popje van Juni, Margriet! Bof ik toch maar weer even mee!


Tot zover mijn eerste blog.
Ik ga geen beloftes doen over hoe vaak ik ga schrijven e.d.
Maar ik ga mijn best doen om er wat leuks van te maken!!


Liefs Evelyn

2 opmerkingen:

  1. Hi Marie, thanks for coming here!
    Ook voor de nederlandse lezersnatuurlijk: bedankt voor jullie komst en interesse!

    Liefs Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn