zaterdag 23 april 2016

eindelijk....

En dan is het hier bijna al een jaar stil... Dat was niet mijn bedoeling, maar helaas is het wel zo gelopen. Natuurlijk ben ik heel druk met onze mooie zoon die over een maand alweer 1 jaar wordt. En wat is het genieten van dat kleine mannetje! Het gaat allemaal razendsnel, voor je het weet heeft hij weer wat nieuws geleerd en gaat hij alweer door met het volgende, zo leuk om te zien!!
Helaas gaat het met mijn gezondheid niet goed. Dit is ook mede de reden voor de 'mediastilte'. Er is een hoop gebeurt en er staat nog een hoop te gebeuren, maar daar ga ik jullie nu niet mee belasten (het is nogal een verhaal en ik ben al blij dat ik even een moment gevonden heb om hier een berichtje te plaatsen).

Ondanks de stilte heb ik de afgelopen tijd toch af en toe de energie gevonden om wat moois te creëren. Zo zijn er een aantal poppen 'geboren' en ook mijn voorraad seizoentafelpopjes is bijgevuld :)  Dit komt goed uit, want na een jaar afwezigheid sta ik op zaterdag 28 mei weer op de lentemarkt van vrije school De Toermalijn in Hillegom! Daar heb ik erg veel zin in en ik hoop jullie dar dan ook te mogen begroeten!


Waar ik ook heel veel zin in heb is het eerste European Waldorf Doll Seminar volgend weekend! Het was steeds heel spannend of ik er wel heen kon gaan (vanwege mijn gezondheid), maar zoals het er nu uit ziet gaat het lukken! Ik zal misschien wat extra rust tussendoor moeten nemen, maar ach, als ik er al ben, ben ik daar al heel erg blij mee! Ik ga daar een aantal workshops volgen om mijn vaardigheden in het poppenmaken te verbeteren en natuurlijk hoop ik veel collega-poppenmakers te ontmoeten.


Al met al dus genoeg leuks om naar uit te kijken, en dat doe ik dan ook!
Hieronder nog wat kiekjes van de poppen die ik het afgelopen jaar gemaakt heb,

Liefs Evelyn


Pientje (verkocht)

Roosje (verkocht)


Megan (verkocht)

Evie (verkocht)

4 opmerkingen:

  1. Fijn dat je er weer een beetje bent Evelyn. Mooie poppenkinderen. Helaad lukt het mij niet om op het seminar aanwezig te zijn, maar het zal vast heel leuk gaan zijn. Groetjes Gracia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige poppen heb je gemaakt en aangekleed.
    Ik wens je heel veel sterkte met je gezondheid en geniet van je kleine man.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn