maandag 12 januari 2015

Met verlof ...

Als eerste wil ik iedereen een geweldig 2015 toewensen, dat al jullie wensen maar mogen uitkomen!
Ten tweede wil ik iedereen die lang op een reactie via e-mail of facebook van mij heeft moeten wachten mijn excuses aanbieden. Al heb ik hele goede redenen, ik hou er niet van om mensen te moeten laten wachten, en vind het echt heel vervelend!! 

Wat betreft die redenen. Zoals een aantal van mijn volgers misschien wel weten ben ik de afgelopen tijd behoorlijk ziek geweest, maar dit kwam niet alleen door mijn longen... Eind 2014 kregen wij een ontzettend fijne verrassing... Na bijna 2 jaar 'proberen' zijn wij ZWANGER !!! We zijn wonderbaarlijk genoeg net onder de vruchtbaarheidsbehandelingen uitgekomen en zijn ontzettend blij en gelukkig!! De afgelopen maanden zijn echter wel erg pittig voor mij geweest, een flinke infectie, verkeerde antibiotica en de zwangerschapskwalen zorgden ervoor dat ik tot zeer weinig in staat was. Gelukkig keert de rust nu weer een beetje terug. De infectie is nog niet weg, maar het gaat de goede kant op, en ook de misselijkheid begint nu langzaam aan minder te worden. Wel ben ik ontzettend moe en gaat alles een stuk langzamer dan ik zelf graag zou willen. Toch probeer ik de dagelijkse dingen weer beetje bij beetje op te pakken, en dat geeft ook wel weer een goed gevoel. 

Helaas betekent mijn zwangerschap wel, dat ik dit jaar (2015) zowiezo géén bestellingen aan zal nemen. Natuurlijk hoop ik wel weer wat leuke dingen te gaan maken en eventueel te verkopen, al wil ik natuurlijk ook het een en ander voor ons kindje gaan maken :)
Al met al neem ik een soort van (zwangerschaps)verlof, en in die tijd kan ik geen beloftes doen over wat ik wel of niet ga maken. Ik ga wel mijn best doen om mijn site een beetje up-to-date te houden, zodat eventueel nieuwe poppen wel een nieuwe poppenmoeder of vader kunnen vinden.


Alvast bedankt voor jullie begrip!
Veel liefs, Evelyn

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi bericht. Gefeliciteerd en geniet van alle leuke dingen die gaan komen deze maanden.
  Ik hoop dat je longen ook snel mogen opknappen. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooh, wat een fijn nieuws lieverd!
  En ook jij de beste wensen, ik miste je trouwens al een tijdje ja...
  Neem je tijd en je rust en ik lees je wel zo af en toe.
  Hou je goed, xxxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk. Gefeliciteerd en probeer er zoveel mogelijk van te genieten.
  Groetjes van Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank-jullie-wel voor de lieve woorden en felicitaties!!
  Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig nieuws. Van harte gefeliciteerd. Ik hoop echt dat je er van geniet.
  Sterkte met alles.
  Lieve groet, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello Evelyn! Wonderful news! Enjoy every minute of your pregnancy. Sending best wishes for a speedy recovery
  I hope you have a fabulous 2015 full of happiness!
  Hugs and love from Portugal,
  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn