dinsdag 13 mei 2014

We gaan nog even door


Ik ga nog even lekker door met mij productiviteit. Mijn gezondheid wil nog niet echt meewerken, het leek iets beter te gaan en toen gingen mijn longen weer slechter. Dus nu weer een nieuwe antibiotica kuur voor 3 weken. Daarnaast vond ik het ook nodig om van de trap te vallen, en ben lekker bont en blauw en geschaafd, enkel en knie wat gezwollen en gekneusd, maar verder gelukkig geen ernstige verwondingen. Maar goed, nu is het klaar met alle nare dingen en gaan we er weer met frisse moed tegenaan!

Roos waxinelichtje (ontwerp atelier Lindelicht)


Grote Pompoen (ontwerp atelier Tintangel)
Met muizenfamilie (eigen ontwerp)
Toverbal  (ontwerp atelier Pippilotta)

Jaren geleden maakte ik bij een workshop een aardbeivrouwtje (helaas heb ik geen idee meer hoe de mevrouw heet waar ik de workshop gedaan heb, het was geloof ik in Wormer of Wormerveer). Ondanks dat ik het ontwerp van het vrouwtje erg leuk vind, was ze toch aan een 'opknap beurt' toe. Het hoofdje was niet zo mooi, en ook de rest was duidelijk gemaakt in de periode dat ik nog weinig ervaring had. Dus ik heb haar uit elkaar gehaald. Omdat ik het formaat van de popjes van inspiree wel erg leuk vind besloot ik dat dit aarbeienvrouwtje ook dat formaat moest krijgen. De wol voor haar 'rok' heb ik opnieuw gekaard en daarna met de viltnaald bewerkt, zodat die weer helemaal mooi is. Hier wat foto's van het nieuwe en oude popje, toch leuk om zo de verschillen te zien. 
Momenteel ben ik ook weer lekker bezig, maar dat laat ik de volgende keer weer zien.
Er is ook weer een nieuwe markt gepland, op 12 juni in woonzorgcentrum Bloemswaard in Hillegom (voor meer informatie kijk hier), dus voor wie alles in het echt wilt komen bekijken en in de gelegenheid is, wees welkom!

Tot de volgende blog!
Liefs Evelyn    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn