Luiertaarten


Ik ga stoppen met het maken van luiertaarten. Dit omdat ik me alleen wil richting op mijn grote passie het maken van poppen en seizoentafelfiguren. Daarom zijn de laatste luiertaarten die ik heb nu nog heb zeer scherp geprijst! Nieuwe luiertaarten bestellen is helaas niet meer mogelijk. 

Een pop of knuffeltje is natuurlijk een heel leuk kraamcadeau, maar bent u op zoek naar een ander cadeau, dan is een luiertaart misschien een goed idee! Naast dat een luiertaart er erg leuk en vrolijk uitziet is het ook nog eens een nuttig cadeau, want alles van/op de taart is bruikbaar!

Een luiertaart wordt volledig opgebouwd uit echte luiers (pampers, meestal maat 2, zodat de luiers nog niet gelijk gebruikt hoeven worden) en leuke cadeautjes. Een luiertaart kan volledig naar wens gemaakt worden, u kunt daarbij denken aan hoeveelheid luiers (eventueel kan ik ook een ander merk luiers gebruiken), kleur (van onderbord, linten e.d.), hoeveelheid en verschillende cadeautjes. Zo past een luiertaart in ieder budget. Uiteraard wordt elke luiertaart mooi verpakt met cellofaanfolie en lint.

Voor meer informatie kunt u mij een e-mail sturen evelynspoppen@gmail.com

Momenteel op voorraad
Mini blauw taartje van €6,50 Nu slechts €5,-
5 luiers (pampers maat 2)
mutsje blauw
1 paar sokjes blauwEerder gemaakte luiertaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!
Liefs Evelyn